Vállalati filozófiánk

Overly

A K&K vállalati filozófiája egyszerű: minden tehetségünket és technológiai erőforrásunkat arra fordítjuk, hogy minőségileg első osztályú fékcsöveket hozzunk létre, amelyekkel hozzájárulhatunk az autóipar fejlődéséhez. A fenntartható fejlődés szellemében kötelességünknek tekintjük a környezet minél kevésbé történő megterhelését, és az erőforrások leghatékonyabb felhasználását. Vállalatunk dolgozó emberek minden nap e filozófia szerint végzik a munkájukat.

A K&K értékei

  1. Márkánkra építünk
   Egy erős és összetéveszthetetlen márkával erősítjük a rólunk kialakult képet és növeljük ismertségünket. A minőség garantálja fogyasztóink hűségét. Fékcsöveink, illetve folyamataink minőségére, dolgozóink képzettségére összpontosítunk, hatékony és minőség orientált gyártási folyamatokat alkalmazunk. Lankadatlanul azon dolgozunk, hogy kedvező áron a piac legjobb termékeit hozzuk létre. Széles termékkínálatunkkal kiemelkedünk versenytársaink közül.
  2. Partneri kapcsolatokban gondolkodunk
   Kölcsönös előnyökön alapuló partneri kapcsolatok kialakításával hódítunk meg új piacokat és biztosítjuk a vállalat jövőbeli sikerét. Üzleti partnereinkkel szorosan együttműködve közösen igyekszünk kihasználni e növekvő és innovatív piacban rejlő lehetőségeket. A partnerkapcsolat három alappillére: megbízhatóság, bizalom és hosszútávú üzleti kapcsolat. A sikerünk alapja a vevőinkkel, beszállítóinkal és a vállalat környezetében lévő intézményekkel kialakított szoros kapcsolatok.A K&K folyamatosan törekszik arra, hogy piaci részesedését az Európai Unióban és azon kívül is mind tovább bővítse.
   Szállítóinkkal szemben magas elvárásokat támasztunk a pontosság, a minőség és a kedvező ár tekintetében, melyért cserébe korrekt, hosszútávú együttműködést ajánlunk.
  3. Dolgozóink vállalatunk motorjai
   Munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy a változó piaci kihívásoknak a legmagasabb színvonalon tudjunk eleget tenni. A dolgozóinknak olyan munkakörnyezetet biztosítunk, amely ösztönzi és megfelelően jutalmazza őket és kellemes számukra.
  4. Növekedés fejlesztéssel

   A gyors iramú globális gazdaságban a változás folyamatos, és a vállalatoknak csak az innováció biztosít túlélést. A jövőbe tekintünk és a várható piaci igényekre koncentrálunk. Széles termékkínálatunkat a vevők igényeinek megfelelően fejlesztjük. Innovációs képességünk, és mind szélesebb körű technológiai fejlesztéseink stratégiai fejlődésünk bázisát képezik, s hosszú távon ez sikerünk záloga. Versenytársaink közül a vevői igényekre való gyors reagálással tűnünk ki.

  5. Fenntartható napi tevékenység
   Mindennapi tevékenységünket etikusan, felelősségtudatosan, a törvényeknek és szabályozásoknak megfelelően végezzük. A környezeti hatás minimálisra csökkentése és a társadalmi jólét elősegítése fontos célunk. A K&K tisztességes és felelősségteljes regionális munkáltató, adófizető és társadalmi szereplő.
   Célunk úgy működni, hogy a jövő generációira nézve negatív hatás nélkül legyünk képesek biztosítani a vállalat és a környezet igényeit. A vállalat valamennyi tevékenységét az ökológiai rendszerünk és körfolyamataink védelmével kapcsolatos legújabb ismeretekkel összhangban kívánjuk végezni.

Navigáció